紫藤討論區

標題: 有感
catjoke
喬木

UID 637
精華 1
積分 384
帖子 407
閱讀權限 20
註冊 2007-8-6
狀態 離線
正所謂 崩口人忌崩口碗..
你下下道德前道德後, 係姐仔都趕你走啦.

而且你根本唔接受事實, 隨便加其他原因 樣貌點就忘記最重要的野!!

就算 劉德華黎叫x, 下下罵左罵右,
攪到姐仔周身唔自在,
你估姐仔趕唔趕佢走!?

最根本的問題, 你想唔想 聆聽 姐仔們的心聲!?
如果無既話, 你黎錯佐地方.
頂部
shahcasper
喬木

UID 1058
精華 0
積分 82
帖子 148
閱讀權限 20
註冊 2008-5-3
狀態 離線
回復 #15 移民翰 的帖子

若只懂得藏在別人的經驗下批評其他人,
而自己卻認為自己人生經驗多的話,
就好似只懂看書學游泳,
自己不去下水去學,
卻以為自己可以成為奧運選手的話,
你大可繼續你的人生經驗豐富論,
你的批評完全沒有根據,只憑一己的一箱情願,一言堂的說法,
難怪你連女人也未碰過.........
頂部
catjoke
喬木

UID 637
精華 1
積分 384
帖子 407
閱讀權限 20
註冊 2007-8-6
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 移民翰 於 2008-6-29 17:05 發表
性經驗你多,人生經驗就不及我!
你那堛噢憒o們甚麼心聲?米以為一次半次唔收你錢,有著數就講好話!
果的姐仔?吹水就叻!只識貪錢,好食懶非,係咁識得諗,就唔會揀呢行啦。

你做好多年 金錢的奴隸唶, 唔好用同一個標準睇人得架~

你以為我有 FOC? 錯勒, 從來都無!
我唔係因為錢而 關心 姐仔, 而係覺得有權利就應該有義務.
叫得姐仔, 就應該支持返佢地.

你都知我係呢度打好多字, 唔通我為佐收錢而打字嗎!?

有時有d客人搵姐仔, 未必單純為佐洩慾,
姐仔也會照顧他們的需要, 先令客人滿足.

傾計內容 好多時 跟金錢無關.
上面都講佐個例子, 著邊件衫吸引d~
佢想知道 男仕們的意見, 客觀D!

有時傾既係養 pet, 有個別 姐仔一d都唔懶,
仲會養 流浪貓.. 有貓殺手犯罪 仲要過去 對面海請願!

人生經驗, 好豐富又如何.
可惜對弱勢的一群, 你沒有同情憐憫的心!
直到呢個 post, 你依然踐踏緊 姐仔, 話佢地唔識諗~

我唔反對 宗教團體去 傳福音比姐仔.
不過, 耶穌做的榜樣是沒有 踐踏她們.
先照顧佐 求助的人的需要, 安頓好才傳 你想傳的道.
就算是三次唔認主的彼得, 都係捉埋魚, 燒埋, 食完勒. 先至問佢個心點諗..
而且隻字不提所犯的過錯, 免得佢 反感.
你想傳福音, 唔該抄足D.
先求 別人的益處!!
頂部
catjoke
喬木

UID 637
精華 1
積分 384
帖子 407
閱讀權限 20
註冊 2007-8-6
狀態 離線
我都明白因為工作關係,
日日對著D 垃圾, 影響睇事物會變得 灰暗.

但憑空諗與事實是 兩回事,
做人 活到老, 學到老.
也要接受一下新事物.

即如上面 沙兄講, 十個去嫖 十個上隱...
因為會學識搵好野食, 自然會 Enjoy..
的確會有 態度差的 姐仔,
嫖客們亦好 團結地 點醒同伴唔好幫襯做得差的 姐仔..
但同樣地做得好既, 也會介紹, 給與好評.

之前我試過 介絕一個老死去 dap 一件 白虎...
窄到 五分鐘, 我個 fd 攪掂出返黎...
是可遇不可求的經驗, 你無玩 永遠唔會明..
頂部
987987ken
新手上路

UID 1181
精華 0
積分 5
帖子 5
閱讀權限 10
註冊 2008-7-2
狀態 離線
我只知以前冇歌星,明星,只有藝妓
頂部
蹉跎歲月
新手上路

UID 1641
精華 1
積分 15
帖子 5
閱讀權限 10
註冊 2008-10-11
狀態 離線
生活艱難,人都係為兩餐啫...
頂部
man
新手上路

UID 990
精華 0
積分 12
帖子 14
閱讀權限 10
註冊 2008-3-26
狀態 離線
原帖由 移民翰 於 2008-5-13 13:06 發表
我認為依家D妓女,只求盡快了事,做事馬乎,完全沒有做好呢份工!

每一個行業都係良萎不齊, 一定要唔好既
但都唔好抺殺一些盡心盡力工作的姐仔
我都遇過服務態度差的姐仔, 就當自己運滯, 冇下次囉
當然也有一些姐姐落力為你的身體服務, 細心程度比女朋友或老婆更好

且相信只要第一次交易過
就會上癮的道理
只要口袋有多餘的錢, 人就會心思思的想去開心一下
頂部